Rälsen åk 4-9

Rälsen åk 4-9

Vi hoppas att ni föräldrar ser Rälsen 4-9, som det självklara valet för era barn, som vill utvecklas in i framtiden med kunskap, ansvar och glädje.

Vårt mål är att era barn och våra elever ska utvecklas utifrån sina unika förutsättningar för att få de bästa förberedelserna inför framtiden.

Vår verksamhet genomsyras av småskalighet med små undervisningsgrupper. Undervisningen är varierande och ämnesövergripande, där IKT (informations- och kommunikationsteknik) med datorer kommer att vara ett naturligt inslag.

Vi arbetar aktivt för att förebygga mobbning och för att stärka elevernas självkänsla. Vi lägger även stor vikt vid att våra elever ska lära sig visa empati, respekt och ta ansvar.

För att få motiverade elever som vill ta ansvar för sitt lärande har vi också elevledda samtal och gör eleverna delaktiga i vårt planeringsarbete.

Enheten kommer att ligga i Norrviken. Under tiden som Rälsen tillsammans med kommunen arbetar med olika tillstånd för lokalerna, kommer vår verksamhet att hålla till i ljusa, nymålade fräscha lokaler i före detta Rotsundaskolan. Det går en direktbuss från Norrvikens station som stannar i närheten av skolan.

Jessica Boije, rektor

jessica.boije@ralsen.se

Titta gärna på vår informationsfilm och på elevernas egna filmer om Rälsen 4-9!